Onze partners

Ontdek de verhalen achter de producten

Jokkmokk

Louis van kaaswinkel JokkMokk doet iedere dag zijn stinkende best om de allermooiste Nederlandse en Belgische kazen te vinden. Alle kazen die Louis verkoopt zijn gemaakt door boeren die het hele proces zelf in handen hebben; van het weiden van de koeien, schapen en geiten tot het melken en het maken van de kazen. Het verhaal bij deze kazen vindt Louis minstens net zo belangrijk als de smaak, die er ook niet om liegt trouwens. Het beste komt gewoon uit de buurt!

What’s in the box?!

Louis’ boeren belegen kaasschuitje

Stadsbrouwerij

In de oude Schellensfabriek aan de Bleekweg in Eindhoven maakt hoofdbrouwer Rob van ieder bier een feestje. Als échte Eindhovense speciaalbier brouwerij zijn de Stadsbrouwerij en het bijbehorende Café 100 Watt niet meer weg te denken uit de Eindhovense Horeca. Iedere doorgewinterde bierliefhebber komt hier aan zijn trekken; want het assortiment is eindeloos! Van een donkere dubbel, tot een hoppige IPA; Rob draait er zijn hand niet voor om. Proost!

What’s in the box?!

40 Watt Blond Bier

the pastry club

The Pastry Club in Strijp-S is een creatieve omgeving die pattisserie ademt! De oude fabriekshal met authentieke elementen is bijna net zo indrukwekkend als de creaties die Jürgen en Richard hier dagelijks met passie maken. In The Pastry Club kun je ook cursussen en workshops volgen, zodat je zelf ook de lekkerste taartjes uit de mixer tovert!

What’s in the box?!

huisgemaakte bonbons

luzt gastrobar

Wat krijg je wanneer je lust, liefde en passie combineert met fantastisch eten en drinken en hoogstaande gastvrijheid? Juist, een zaak met een ambiance waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Luzt Gastrobar op de Markt in Eindhoven maakt luxe en verfijning toegankelijk voor iedereen. Je vindt hier de perfecte balans tussen een aangename toegankelijkheid en de elegantie van een avondje uit!

What’s in the box?!

luzt cava

Hey Days

Aan de Grote Berg vind je het knusse restaurant Hey Days van Tülin. Bij Hey Days kun je genieten van de lekkerste Oosterse gerechten om samen te delen. Puur en eerlijk, zoals eten bedoeld is. Naast de gezelligste stadstuin van Eindhoven, heeft Heydays ook een bar waar je in het weekend de voetjes van de vloer kunt gooien. Al het leuks en lekkers onder 1 dak dus!

What’s in the box?!

Restaurantvoucher t.w.v. 20,-

slijterij van der heijden

Voor bijzondere wijnen en whiskeys moet je bij Van Der Heijden op de Kruisstraat zijn! Deze doorgewinterde in- en verkopers van gedestilleerde dranken weten voor iedereen een fles te vinden die bij hen past. In de zaak van Gérard en Patricia vind je liefde en aandacht voor het product. De keuze is er reuze; met een assortiment van ruim 900 wijnen en 550 soorten whiskeys is het onmogelijk om niet te slagen!

What’s in the box?!

Eindhovens kruidenlikeur

Kraft Koffie

Ben jij ook wel eens toe aan iets anders dan standaard, bittere koffie? Dan ben je bij Max en Mathijs van Kraft Koffie aan het goede adres! Zij branden de beste fair trade koffiebonen van over de hele wereld, waar ze hun eigen draai aan geven om jou te kunnen laten genieten van pure koffie zonder poespas. Kraft staat voor Kracht; en dat proef je!

What’s in the box?!

versgebrande ‘Kruimel’ koffiebonen

lab-1

Aan de Keizersgracht in Eindhoven vind je Lab-1. Deze parel midden in de stad staat garant voor een avond plezier. Chris draait in zijn bioscoop met passie zowel de nieuwste films als oude klassiekers. Ook voor een goed feestje is Chris te porren. Je kunt namelijk een zaal afhuren bij Lab-1 die is voorzien van de beste geluidsinstallatie van Eindhoven en omstreken om jouw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!

What’s in the box?!

Bioscoopticket voor een film naar keuze